KOMRA rrjeti i pajtimit

DSCF2596

30.03.2009.

Sheremet Kraniqi

Sheremet Krasniqi është nga fshati Vojnikë. Ai dëshmoi lidhur me ngjarjet në fshatin Izbicë, në të cilin u gjend duke ikur me bashkëfshatarët e tij nga granatimi më 28 mars të vitit 1999. Krimi masiv në Izbicë në të cilin pësuan mbi njëqind persona është njëri ndër krimet më të rënda ndaj popullatës civile gjatë kohës së luftës në Kosovë.

Sheremet Krasniqi dëshmoi për krimin masiv në Izbicë në Forumin V Rajonal për Drejtësinë Tranzicionale  në Budva, më 29-30 maj të vitit 2009.

Dëgjimi publik – Sheremet Krasniqi

Video incizimi është në dispozivion në gjuhën shqipe dhe gjuhën serbe.

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.