KOMRA rrjeti i pajtimit

Djeca veci format

02.12.2014.

Fëmijë si gjithë të tjerët-Pjer Žalica

Filmi i Pjera Žalica-s për fëmijët e Sarajevës gjatë rrethimit, i incizuar gjatë viteve 1992-1995. Disa rrëfime të ndryshme i lidh vogëlushi i cili nën snajperë mbi Sarajevë lëviz me një tricikletë të vogël, duke e recituar një haiku të cilin vetë e ka shpikur: “Ishte hareshëm dhe tmerrshëm “…

Filmi ka titra në anglisht.

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.