KOMRA rrjeti i pajtimit

Logo REKOM - Trcim za rekom

14.04.2014.

Vrapoj për KOMRA në maratonën të Prishtinës, Shkupit dhe Beogradit

Fushatat, Vrapoj për KOMRA

Logo REKOM - Trcim za rekom

 

Koalicioni për KOMRA i fton të gjithë të vrapojnë në maratonën e 2014-ës, të Prishtinës, Shkupit dhe Beogradit.

Koalicioni për KOMRA fton qytetarët që të marrin pjesë në aksionin Vrapojpër KOMRA-n, si një segment përbërës i maratonës në 2014, të Prishtinës, Shkupit dhe Beogradit.

Në vitin 2014 Koalicioni për KOMRA do të marrë pjesë në Maratonën e Prishtinës që do të mbahet më 11 maj, në po të njëjtën ditë Maratona e Shkupit do të mbahet përmes aksionit Vrapojpër KOMRA-n. Para këtyre ngjarjeve të veçanta të maratonave, Koalicioni do të marrë pjesë në maratonën e Beogradit, më 27 prill.

Koalicioni për KOMRA ka marrë pjesë në Maratonat e Sarajevës, Zagrebit, Podgoricës dhe Lubjanës vitin e kaluar, duke mbledhur më shumë se 300 vrapues, veçanërisht të rinjtë, të cilët vrapuan 5 kilometra gjatë aksionit Vrapojpër KOMRA-n.