KOMRA rrjeti i pajtimit

31.05.2024.

Pas britmave, babai dëgjoi një të shtënë

Dinjitet për të zhdukurit, Personat e zhdukur

Vëllai e ka parë nga pylli motrën se si po shkonte nëpër livadhin e fqinjit, Rexhepit. Pastaj e ka humbur nga shikimi. Dhe, më tutje, është zhdukur.

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.