РЕКОМ мрежа за помирување

Арбереше Криезиу Хисени

Критики до косовска пратеничка, поради „пристрасни“ коментари за исчезнатите Срби

На сметка на пратеничката од владејачката партија Ветевендосје (Самоопределување), Арбереше Криезиу Хисени, беа упатени критики, поради нејзината изјава дека пронаоѓањето...

Прочитај повеќе

Семејства на жртвите, семејствата на исчезнатите, ветерани, инвалиди на војната-Пеќ/Pejë, Косово-28.01.2010.

Локални консултации со семејствата на жртвите, здруженијата на семејствата на исчезнатите, ветераните на војната, воените инвалиди, здруженијата на семејствата на...

Прочитај повеќе

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.