KOMRA rrjeti i pajtimit

22.05.2024.

Trupat e Danit, Hajdarit dhe Mehmetit nuk janë gjetur ende.

Dinjitet për të zhdukurit, Personat e zhdukur

Pasditen e datës 22 maj në burg u futën forcat e JSO-së. Ata hodhën bomba nëpër puseta ku fshiheshin të burgosurit shqiptarë.

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.