KOMRA rrjeti i pajtimit

10.05.2024.

Isuf u zhduk më 8 maj 1999.

Dinjitet për të zhdukurit, Missing persons, Personat e zhdukur

Isuf Lubeniqi ka qenë arsimtar. Bashkëshortja dhe fëmijët e tij ishin në traktor në kolonë kur pjesëtarët e forcave serbe e kanë ndarë Isufin dhe tre xhaxhallarët e bashkëshortes së tij. Familja nuk e di se pse janë vrarë dhe as ku është varrosur trupi i Isufit.

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.