KOMRA rrjeti i pajtimit

17.05.2024.

Ilmi u pa për herë të fundit më 15 maj

Dinjitet për të zhdukurit, Missing persons, Personat e zhdukur

Njësitet e Brigadës së 58-të të Këmbësorisë së Lehtë (lpbr), Detashmentet Territoriale Ushtarake 270 dhe 271 të UJ-së dhe Detashmenti i 35-të i Njësiteve të Posaçme të Policisë (PJP) kanë qenë të pranishëm në zonën e Mitrovicës.

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.