KOMRA rrjeti i pajtimit

16.05.2024.

Idriz u zhduk mbi fshatin Kaliçan

Dinjitet për të zhdukurit, Personat e zhdukur

Në zonën e fshatit Kaliçan kanë qenë prezentë disa njësi parashutiste të UJ-së dhe kompanitë 62, 69, 35 dhe 85 të Ushtrisë së Mbrojtjes Territoriale të UJ-së, të cilat kishin granatuar pyllin mbi fshat ku kishte civilë dhe pjesëtarë të UÇK-së.

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.