KOMRA rrjeti i pajtimit

02.09.2013.

Fushata e mbledhjes së nënshkrimeve – raportimet e mediave

Film i shkurtë mbi fushatën e mbledhjes së nënshkrimeve anembanë ish Jugosllavisë i sajuar nga raportimet e mediave mbi fushatën, dhe nga deklaratat e mbështetjes së qytetarëve dhe të shumë personaliteteve të shquara nga të gjitha sferat shoqërore nga vendi i ngjarjes, pas dhënies së nënshkrimit.

Nëse besoni në drejtësi, nëse besoni në paqe, në bashkëjetesë, jepni nënshkrimin.

Drago Pilsel, gazetar nga Kroacia, në TV emisionin „Po, Ndoshta, Jo“ në Radio Televizionin e Serbisë

Më shumë rreth kampanjës nga prilli i vitit 2011, mund të gjeni këtu.

 

 

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.