Lajme

Fushata e mbledhjes së nënshkrimeve

17.05.2016Uncategorized

Film i shkurtë mbi fushatën e mbledhjes së nënshkrimeve anembanë ish Jugosllavisë i sajuar nga raportimet e mediave mbi fushatën, dhe nga deklaratat e mbështetjes së qytetarëve dhe të shumë personaliteteve të shquara nga të gjitha sferat shoqërore nga vendi i ngjarjes, pas dhënies së nënshkrimit.

Nëse besoni në drejtësi, nëse besoni në paqe, në bashkëjetesë, jepni nënshkrimin.

Drago Pilsel, gazetar nga Kroacia, në TV emisionin „Po, Ndoshta, Jo“ në Radio Televizionin e Serbisë

Më shumë rreth kampanjës nga prilli i vitit 2011, mund të gjeni këtu.