РЕКОМ мрежа за помирување

Одбележувањето на Ден на Република Српска доведе до несакани поделби во Приједор

„Што добро може да излезе од ова?“. Амела, Бошњачка, жителка на Приједор, град во Република Српска, е загрижена заради националистичките...

Прочитај повеќе