РЕКОМ мрежа за помирување

Одбележувањето на Ден на Република Српска доведе до несакани поделби во Приједор

„Што добро може да излезе од ова?“. Амела, Бошњачка, жителка на Приједор, град во Република Српска, е загрижена заради националистичките...

Прочитај повеќе

This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of the RECOM Reconciliation Network and do not necessarily reflect the views of the European Union.