Хаг

Процесите пред МКТЈ ја откриваат празнината помеѓу индивидуалната кривична правда и пишувањето на историјата

  „Конечно, добри вести од Хаг!“ се слушна, сега веќе славниот повик на српскиот премиер Ивица Дачиќ, откако во жалбена… Прочитај повеќе