Дебати

Дебата „Берлинскиот процес и помирувањето во регионот„ Скопје 29.11.2017.

Дебата Коалиција за РЕКОМ и Центар за истражување и креирање политики „Берлинскиот процес и помирувањето во регионот„ Скопје 29.11. 17:30… Прочитај повеќе