All News

Балканските политичари „не го сфаќаат сериозно помирувањето“

Постојаната самовиктимизација ги продлабочува поделбите што ги разгореа конфликтите во поранешна Југославија, во текот на 90-тите години, предупредија експерти на… Прочитај повеќе