All News

Резиме на политиката: Како Европската унија може да придонесе за помирувањето на постјугословенските земји

Коалицијата за РЕКОМ смета дека Меѓународниот механизам за кривични судови може директно да придонесе за отстранување на проблемите во судењата… Прочитај повеќе

Лидерите на Западен Балкан именуваа лични претставници за пишување на Договорот за основање на РЕКОМ

Сараево, Белград, Подгорица, Скопје и Приштина 20.12.2017. Лидерите на Западен Балкан именуваа лични претставници за пишување на Договорот за основање… Прочитај повеќе